Hotel Aramia

Welcome to Pinar
        Situat la doar 1 km de centrul oraşului Hotel Aramia este locaţia ideală pentru orice turist, indiferent de scopul vizitei atăt pentru turismul de afaceri căt şi pentru relaxare. Hotel Aramia pune la dispoziţia oaspeţilor 17 camere, 4 single, 6 twin double, 6 double matrimonial, 1 apartament. Camerele hotelului au un interior clasic şi sunt dotate cu televizoare LCD, Cablu TV, baie proprie, cabină dus, uscător, reţea de telefonie fixă, aer condiţionat, internet wireless, minibar şi birou.
       Restaurantul Aramia vă așteaptă, într-o atmosferă intimă și liniștită să serviți specialități culinare din bucătăria românească şi internațională, vinuri de colecție şi băuturi fine.
        Preţuri camere:
        - cameră sgl - 140.00 lei/ noapte - mic dejun înclus
        - cameră double twin - 190.0 lei/ noapte - mic dejun înclus
        - cameră double matrimonială- 190.00 lei/ noapte - mic dejun înclus
        - apartament - 240.00 lei/ noapte - mic dejun înclus
        - pat suplimentar - 50.00 lei/ noapte
        - Recepţie 24 / 24 h
        - Chek in : ora 14 Chek out : ora 12
Toţi copiii sunt bine veniţi, copiii cu vărstă până la 7 ani beneficiază de cazare gratuită în cameră cu doi adulţi, copilul nu beneficiază de pat suplimentar. La copiii peste 7 ani se achită patul suplimentar şi micul dejun.
Dispunem de 17 camere
Dispunem de 17 camere:
  • Single: 4 camere
  • Double twin : 6 camere twin
  • Double: 6 camere (pat matrimonial)
  • 1 apartament
  • 1 sală de conferinţă
Facilitatile  hotelului
Facilităţile hotelului:
WiFi gratuit , cablu tv, 24-ore recepţie, mic dejun înclus, restaurant, terasă de vară, room service, seif, reţea de telefonie fixă în cameră, minibar în fiecare cameră, sală de conferinţă , parcare auto în limita locurilor disponibile.
Grădină de vară
Grădină de vară
   Când vremea este însorită, oaspeții se pot relaxa pe terasa în aer liber, cu vedere spre gradină frumoasă și plină de verdeață unde se găsește și o fântână arteziană, posibilitatea de a servi micul dejun, prânzul sau cina.

Hotel